Vacature: Technisch Adviseur (M/V) "Woonwinkel Pajottenland"

3Wplus vzw draagt bij tot de ontwikkeling van de regio Halle-Vilvoorde op het gebied van Wonen, Werken en Welzijn. Check ons op www.3wplus.be. Onze bevoorrechte partners zijn de lokale besturen van het arrondissement Halle-Vilvoorde. We ondersteunen het woonbeleid van de Provincie Vlaams-Brabant en Vlaanderen door in te tekenen op concrete projecten.

De interlokale vereniging ‘Woonwinkel Pajottenland' is één van de projecten van 3Wplus vzw en ondersteunt de gemeenten Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik en Pepingen op vlak van woonbeleid.

Voor zijn project ‘Woonwinkel Pajottenland’ is 3Wplus op zoek naar een voltijdse technisch adviseur/dossierbeheerder die binnen deze heel gevarieerde job bijdraagt aan het verder uitbouwen van een kwalitatieve dienstverlening m.b.t. wonen naar de inwoners uit onze regio en de participerende lokale besturen. Onze technisch adviseur treedt op als specialist op vlak van woonkwaliteit en de administratieve opvolging van de woonkwaliteitsdossiers. Hij/zij maakt ook deel uit van de technische cel van alle woonbeleidsprojecten van 3Wplus en kan hierdoor ingezet worden in de deelnemende gemeenten.
Heb jij voldoende bagage en veel goesting om je schouders onder het verbeteren van de woonkwaliteit binnen onze mooie regio te zetten? Kan je daarenboven vlot overweg met verschillende partners om dit doel te bereiken, dan ben jij de geknipte persoon voor 3Wplus.

VACATURE

Solliciteren
Stel je kandidaat door je CV met motivatiebrief te mailen naar Lynsey Vandeborne, coördinator Woonwinkel Pajottenland: lynsey.vandeborne@3wplus.be, ten laatste op 21/07/2020. Bel gerust voor meer info naar Lynsey (0491/61 60 10).
Ze ontmoeten jou graag snel voor een verkennend gesprek. Na een positieve kennismaking, organiseren ze een sollicitatiegesprek dat de dag zelf wordt voorafgegaan door een schriftelijke proef.