10-daagse van de Geestelijke Gezondheid

Op 10 oktober wordt geestelijke gezondheid wereldwijd in de kijker gezet. In Vlaanderen gaan we een stapje verder en houden we een 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid. Onder het motto 'Samen Veerkrachtig' zetten wij van 1 tot en met 10 oktober in op dit levensbelangrijke thema en zetten we het belang van veerkracht in de kijker.

Want veerkracht is meer dan ooit overal nodig. Het leven zoals we dat kennen, wordt dit jaar immers serieus op zijn kop gezet. Voor veel mensen gaat dit gepaard met onzekerheid, angst of stress. Het coronavirus heeft bijgevolg niet alleen gevolgen voor onze fysieke gezondheid, maar heeft ook een grote impact op de geestelijke gezondheid van de bevolking. Om deze onzekerheid goed door te komen is de veerkracht van mensen cruciaal.

Herne doet mee met de actie “Spreuken in het straatbeeld”. Wandel rond en laat je van 1 tot 10 oktober verwennen door fijne woordspelingen, deugddoende boodschappen en quotes om even bij stil te staan. Speciaal voor jou. Omdat je het waard bent.
Ontdek HIER het persbericht.

www.samenveerkrachtig.be