Onderhoudswerken Molenstraat, Weverstraat en Markstraat

In opdracht van de gemeente voert aannemer BVBA Pevenage & Zoon herstellings- en onderhoudswerken uit aan een aantal gemeentewegen.  Tussen 15 juni en 10 juli 2020 worden enkele betonvakken hersteld in de Molenstraat en Weversstraat te Herfelingen en in de Markstraat te Sint-Pieters-Kapelle. Asfalteringswerken in verschillende andere straten staan na het bouwverlof gepland. Hierover volgt ten gepaste tijde nog een bericht.
 
Molenstraat
Voor plaatselijk verkeer blijft het gedeelte van Molenstraat tussen het kruispunt met Tweekapellenstraat en het kruispunt met Weversstraat toegankelijk.
Ter hoogte van huisnummers 11 tot 18 is de straat evenwel afgesloten voor alle verkeer.
Voor doorgaand verkeer wordt een omleiding ingelegd in beide rijrichtingen tussen het kruispunt met Tweekapellenstraat en het kruispunt met Weversstraat via Tweekapellenstraat, Steenweg Asse en Beeldekensstraat.
 
Weversstraat
Voor plaatselijk verkeer blijft het gedeelte van de Weversstraat tussen het kruispunt met Nieuwstraat en het kruispunt met Druimerenstraat toegankelijk.
Ter hoogte van huisnummers 3 en 4 is de straat afgesloten voor alle verkeer.
Voor doorgaand verkeer wordt een omleiding ingelegd in beide rijrichtingen tussen het kruispunt met Nieuwstraat en het kruispunt met Druimerenstraat via Nieuwstraat, Schepdaelstraat en Druimerenstraat.
 
Markstraat
Ter hoogte van het kruispunt met Torreborrestraat is een rijstrook afgesloten voor het verkeer. Alle verkeer blijft doorgang hebben in beide richtingen.