Nieuwsoverzicht

Zoek hier op nieuwsberichten
Gevonden resultaten : 1 - 5 van 34

02/12/2020Heropening niet-essentiële handelszaken

Met de heropening van de niet-essentiële handelszaken op 1 december, werden enkele veiligheidsmaatregelen aangekondigd voor de handelaars en het clienteel.

30/11/2020Werken aan het platteland … met een lokale voedselhub!

In Herne werken we aan een knooppunt rond gezonde, duurzame en lokale voeding. Deze ’food hub‘ zal onderdak vinden in een bijgebouw van ons Gemeenschapscentrum Dominicanessenklooster. Er worden tal van activiteiten voorzien die alle gericht zijn op ontmoeting van mensen -van alle slag- op basis van gezonde en duurzame voeding, in het bijzonder op basis van producten van de lokale korte keten.

27/11/2020Drie nieuwe afvalzakken in Herne vanaf 1 januari, één duurzame toekomst

- een uniforme restafvalzak- een vernieuwde en uitgebreide PMD-zak én- een uniforme gft-zak.Lees er alles over in de ID-krant, de afvalkrant van Intradura, die vorige week in je brievenbus viel!

25/11/2020Gemeenteraad vanavond volgen via YouTube? Dat kan.

𝐕𝐨𝐨𝐫𝐭𝐚𝐚𝐧 𝐤𝐚𝐧 𝐣𝐞 𝐝𝐞 𝐠𝐞𝐦𝐞𝐞𝐧𝐭𝐞𝐫𝐚𝐚𝐝 𝐯𝐨𝐥𝐠𝐞𝐧 𝐯𝐢𝐚 𝐘𝐨𝐮𝐓𝐮𝐛𝐞. Afspraak 𝐯𝐚𝐧𝐚𝐯𝐨𝐧𝐝 𝐨𝐦 𝟐𝟎𝐮 via https://www.youtube.com/watch?v=9UuB09LL90I

25/11/2020Mentaal sterk blijven?… Checkcheckcheck jezelf!

COVID-19 heeft onze samenleving nog altijd in zijn greep. Onze veerkracht wordt zwaar op de proef gesteld. Samen moeten we ervoor zorgen dat we gezond blijven. maar dat is meer dan ’niet ziek zijn‘: ons lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welbevinden spelen allemaal een rol.