Nieuwsoverzicht

Zoek hier op nieuwsberichten
Gevonden resultaten : 1 - 5 van 19

05/06/2020Verkoop verplaatsbare bewakingscamera politiezone Pajottenland

De politiezone Pajottenland heeft besloten om haar verplaatsbare bewakingscamera met toebehoren te verkopen:

04/06/2020Start van fase 3 van het afbouwplan vanaf 8 juni

Gisteren, woensdag 3 juni, heeft de Nationale Veiligheidsraad uitgebreid met de ministers-presidenten de overgang naar fase 3 van het afbouwplan vanaf 8 juni goedgekeurd. Zoals uit het dagelijkse verslag van de gezondheidsautoriteiten blijkt, zijn de indicatoren van onze gezondheidssituatie bemoedigend. De experts hebben daarom groen licht gegeven voor de start van deze nieuwe fase.

02/06/2020GEZOCHT: Gemachtigde opzichters!

Gemachtigde opzichters verhogen de verkeersveiligheid in de buurt van de school en is een onmisbare schakel in het verkeersveiligheidsbeleid van de gemeente. Als jij ook wil bijdragen tot meer veiligheid in het verkeer, neem dan deel aan één van de geplande opleidingen en word gemachtigd opzichter! Door jouw bijdrage krijgen vele jonge fietsers en voetgangers een kans om veilig en zelfstandig naar school te gaan.

02/06/2020Alternatief gemeentelijke zitdag: telefonische hulp

De burger die vorig jaar langsging in één van de kantoren of tijdens een gemeentelijke zitdag krijgt nu telefonische hulp. Wegens de gezondheidscrisis zijn de kantoren van de FOD Financiën gesloten en vinden de gemeentelijke zitdagen dit jaar niet plaats.Wie zich verleden jaar liet bijstaan door een ambtenaar bij het invullen van zijn aangifte en dit jaar opnieuw een bruine omslag met de aangifte kreeg, vindt op die omslag het telefoonnummer 02/575 56 66 (Nederlands).

02/06/2020Nieuws muziekacademie

Initiatie strijkers & klavierklas