dienstencheques

wat is een dienstencheque?

De dienstencheque is een systeem waarbij een erkende onderneming, (DIENSTEN-Service Herne = werkgever) werknemers in dienst neemt om activiteiten van huishoudelijke hulp thuis bij een gebruiker (enkel particulieren!) of daarbuiten uit te voeren. De gebruiker betaalt elk gepresteerd uur met een dienstencheque die hij aan de werknemer overhandigt. De werknemer zelf krijgt op zijn beurt een echt loon dat elke maand door zijn werkgever wordt betaald.

wat kost een dienstencheque?

De dienstencheques zijn te koop tegen de prijs van € 9 per uur, maar omdat ze fiscaal aftrekbaar zijn, kosten ze u uiteindelijk niet meer dan € 6,3 per uur. Per bezoek levert u per gewerkt uur 1 dienstencheque in aan de medewerker.

Vooraf dient u zich ook in te schrijven bij de DIENSTEN-Service Herne voor een bijdrage van € 50.

wat kunnen we voor u doen?

Hebt u hulp nodig bij het wekelijkse poetsonderhoud van uw woning, het strijkwerk, boodschappen doen, het bereiden van maaltijden,klein naai- en verstelwerk,… Binnenkort kan u voordelig beroep doen op de diensten van ons nieuwe dienstenchequebedrijf DIENSTEN-Service Herne.

Hoe dienstencheques bestellen?

Het enige wat u daarvoor moet doen is u als particulier inschrijven bij Sodexo (online kan dit via www.sodexo.be). U kan kiezen voor een betaling via een elektronische “dienstencheques”-rekening of aan de hand van de traditionele “papieren” dienstencheques.

Geïnteresseerde particulieren kunnen contact opnemen met Mevr. Hilde Vandevelde op het nummer 0474/13 48 98.

Wenst u een job als huishoudelijke hulp?

Wij zoeken nog steeds gemotiveerde medewerkers voor deze job met veel sociale contacten, waarbij u zelf bepaalt hoeveel uur u wenst te werken, voltijds of deeltijds met contract voor onbepaalde duur, tegen een degelijke verloning met bijkomende voordelen, een volledige bescherming in de sociale zekerheid (opbouw van pensioenrechten,zwartwerken is écht niet interessant meer!, jaarlijks betaald verlof zoals alle werknemers), geen weekend-, avond- of nachtwerk of werken op feestdagen, degelijke ondersteuning en begeleiding, mogelijkheden tot opleiding en verdere bekwaming.

Vraag nu vrijblijvend informatie aan over het nieuwe dienstenchequebedrijf DSH en de interessante voorwaarden of stuur uw cv naar dsh@herne.be.