Online zaalreservaties

Het gemeentebestuur van Herne wil bouwen aan het gemeenschapsleven, het sociaal weefsel versterken en het verenigingsleven ondersteunen. Om deze redenen stelt het gemeentebestuur infrastructuur ter beschikking voor socio-culturele en sportactiviteiten.

De gemeente Herne stelt volgende zalen ter beschikking voor verhuur.
Polyvalente feestzaal – Markstraat 17, Sint-Pieters-Kapelle. Polyvalente zaal met een oppervlak van 160 m² uitgerust met een bar en keuken.
Dominicanessenklooster – Heilige Geeststraat 22-24, Herne. Het klooster heeft verschillende lokalen ter beschikking: grote zaal met keuken, 2 kapellen en 2 leslokalen. De kloostertuin is toegankelijk bij het gebruik van de grote zaal.
Sporthal De Hernekouter – Hernekouter 1, Herne. Het sportcomplex bestaat uit een sportzaal, een polyvalente zaal, een cafetaria, 6 grote kleedkamers en 4 kleedkamers voor scheidsrechters.

Meer info

Dienst vrije tijd - franciska.dekens@herne.be - 02 397 11 64

Hoe reserveren/beschikbaarheid raadplegen

Beschikbaarheid raadplegen /reserveren gebeurt online door het volgen van een aantal stappen. Bij problemen kan je steeds met de helpdesk contact opnemen op info@ticketgang.be.

1°) Surf naar https://herne.zaalreservatie.be.  Klik op 'nieuwe reservering'. 'Creëer een account' de eerste keer en meld je vervolgens aan. Opgelet: accounts van verenigingen moeten eerst door de gemeente op 'actief' worden gezet!

2°) Ga naar 'Mijn Reservaties' en duid 'nieuw' aan. Daarna vul je alle gevraagde velden (gewenste zaal, periode, uur, genre, doelgroep,...) in.  

3°) Je ontvangt een bevestigingsmail van je reservatie.