logo welzijnskoepel

WELZIJNSKOEPEL WEST-BRABANT, OCMW-vereniging Titel VIII Hfdst.I, zoekt voor de regionale dienst gezinszorg en aanvullende thuiszorg begeleidende in de gezinszorg (m/v) voor langdurig vervangingscontract (+ negen maanden)

Voor onze regiowerking :
Geraardsbergen-Herne-Galmaarden - Pepingen (voltijds)
 
Functieomschrijving
Je staat in voor de opmaak van de uurroosters van de verzorgenden, de organisatie van hun werkoverleg en hun coaching.
Je bent de contactpersoon van de dienst voor de cliënten waarbij je ook verantwoordelijk bent voor de intake en de huisbezoeken.
Je staat in voor de bekendmaking van de dienstverlening in je regio en onderhoud nauwe contacten met de OCMW’s van waaruit je ook effectief werkt.
 
Diploma :
Professionele Bachelor Sociaal Werk – Maatschappelijk Werk of ander in de thuiszorg erkend diploma
Een minimumervaring binnen een thuisdienst of de ouderenzorg is wenselijk doch niet strikt noodzakelijk
 
Vereisten : in het bezit zijn van een wagen en rijbewijs B
 
Troeven : Zelfstandig en communicatief zijn, flexibel en stressbestendig en een fijne collega zijn binnen een gemotiveerd team.
 
Aanbod : Vervangingscontract (+ negen maanden), voltijds, verloning volgens officiële barema B1, maaltijdcheques 7,5 €, kilometervergoeding voor dienstverplaatsingen, eindejaarspremie, vorming
Overname relevante privé-anciënniteit max.10 jaar
 
Interesse ? Kandidatuur: CV, kopie diploma en motivatiebrief zo spoedig mogelijk richten aan : Welzijnskoepel West-Brabant, Statiestraat 156 te 1740 Ternat of per mail rwauters@welzijnskoepelwb.be