Start | aA | Aanmelden | Sitemap | print | Contact |
Begeleid wonen Pajottenland

Begeleid wonen Pajottenlandlees meer

De dienst Begeleid Wonen Pajottenland begeleidt personen met een beperking of (vermoeden van) handicap bij het zelfstandig wonen. Deze organisatie is ook werkzaam in onze gemeente.

<strong>Gemeentebestuur Herne analyseert wateroverlast en tracht antwoord te bieden aan de problemen</strong>

Gemeentebestuur Herne analyseert wateroverlast en tracht antwoord te bieden aan de problemenlees meer

De laatste weken werd de gemeente Herne getroffen door hevige onweersbuien. De getroffen inwoners kunnen hun schade melden via gemeentebestuurd@herne.be zodoende dat de situatie van de laatste weken zo correct mogelijk in kaart kan worden gebracht.

PMD sorteren is kinderspel!

PMD sorteren is kinderspel!lees meer

PMD sorteren is kinderspel! Hier vindt je het filmpje dat gisteren gemaakt werd aan GBS De Regenboog.

Heraanleg centrum Herne

Heraanleg centrum Hernelees meer

Op maandag 6 juni a.s. start de heraanleg van een gedeelte van het centrum in Herne, met name de parking tussen de straat en de kant van BNP Paribas Fortis, KBC,… Deze zullen uitgevoerd worden door onze technische dienst. Indien de weersomstandigheden het toelaten zullen de werken tegen eind juni beëindigd zijn.

Zomeractiviteiten jeugdregio Pajottenland

Zomeractiviteiten jeugdregio Pajottenlandlees meer

De jeugdregio Pajottenland organiseert weer enkele toffe activiteiten deze zomer!

Infosessie op kamp

Infosessie op kamplees meer

De jeugdregio Pajottenland organiseert in samenwerking met de intergemeentelijke preventiedienst alcohol en drugs Pajottenland een infosessie voor de jeugdverenigingen die vanuit het Pajottenland op kamp vertrekken. Op het programma staan: eerste hulp op kamp, verplaatsingen tijdens het kamp, zat op kamp, veilig kampvuur maken,...

<strong>iD-Kloosterproject</strong>

iD-Kloosterprojectlees meer

Toen de gemeente Herne in 2010 na aankoop de sleutel van het Dominicanessenklooster ontving, kreeg ze deze wijze woorden er bovenop: "Bomen kunnen elkaar niet ontmoeten, mensen wel." Een kern van waarheid die we graag als basis gebruiken bij de opmaak van de toekomstvisie van deze kloostersite.