Start | aA | Aanmelden | Sitemap | print | Contact |
Technische dienst zoekt jobstudenten

Technische dienst zoekt jobstudentenlees meer

Het gemeentebestuur is op zoek naar jobstudenten voor de technische dienst. Kandidaten kunnen zich aanbieden voor de paasvakantie en/of zomervakantie.

<span style=
Bericht in verband met de aanvraag tot stedenbouwkundige vergunning voor ‘Voorzien van lokale beschermingswerken tegen wateroverlast vanuit de Marke te Galmaarden en Herne’ met openbaar onderzoek van 19 januari 2017 tot 17 februari 2017
 "/>


Bericht in verband met de aanvraag tot stedenbouwkundige vergunning voor ‘Voorzien van lokale beschermingswerken tegen wateroverlast vanuit de Marke te Galmaarden en Herne’ met openbaar onderzoek van 19 januari 2017 tot 17 februari 2017
 lees meer

Bericht in verband met de aanvraag tot stedenbouwkundige vergunning voor ’Voorzien van lokale beschermingswerken tegen wateroverlast vanuit de Marke te Galmaarden en Herne‘ met openbaar onderzoek van 19 januari 2017 tot 17 februari 2017

Cursus reanimatietechnieken + AED

Cursus reanimatietechnieken + AEDlees meer

Wil je graag iemand kunnen reanimeren? Neem dan op 4 maart deel aan de reanimatiecursus georganiseerd door de jeugdregio Pajottenland en de intergemeentelijke preventiedienst. Er worden handmatige reanimatietechnieken aangeleerd, alsook leert men werken met het AED toestel.

Informatievergadering windproject

Informatievergadering windprojectlees meer

De inwoners van Herne ontvingen vandaag een uitnodiging van Eoly voor een informatievergadering op 13 februari 2017 i.v.m. het windproject Herne.

Zoals steeds wil het gemeentebestuur zorgen voor een transparante communicatie. Daarom verklaarde de gemeente zich akkoord dat dit infomoment georganiseerd zou worden. Echter in tegenstelling tot wat de uitnodiging vermeldt betekent dit geenszins dat de gemeente dit project ondersteunt.

Lezing Bart Moeyaert

Lezing Bart Moeyaertlees meer

Tijdens deze lezing neemt Bart Moeyaert je mee van het jaar 1939 naar vandaag. Je krijgt op verschillende manieren een kijk op wat hij doet en denkt.

Vier carnaval met ons!

Vier carnaval met ons!lees meer

Zin om uit de bol te gaan? Kom dan mee feesten met de jeugddienst en de Openbare Bibliotheek Petrus Naghel op 28 februari in de Polyvalente Feestzaal in Sint-Pieters-Kapelle.

Oppervlakkige ruimingswerken waterlopen

Oppervlakkige ruimingswerken waterlopenlees meer

Wist je dat er tot 31 maart 2017 oppervlakkige ruimingswerken uitgevoerd worden aan de waterlopen die de provincie beheert?

Opleiding fuifcoach

Opleiding fuifcoachlees meer

Alle organisatoren van publiek toegankelijke feesten of fuiven zijn volgens het gemeentelijk feest- en fuifreglement verplicht om een opgeleide fuifcoach te hebben. Deze gratis opleiding bestaat uit een onderdeel theorie, EHBO en brandbestrijding.

Uitstap naar "Unidamu"

Uitstap naar "Unidamu"lees meer

Op donderdag 2 maart, tijdens de krokusvakantie, trekt jeugddienst Herne samen met jeugdregio Pajottenland naar het Kursaal in Oostende. Om 11u gaan we er naar de nieuwste Ketnet musical ’Unidamu‘ kijken.

Verkeersveiligheidonderzoek

Verkeersveiligheidonderzoeklees meer

Kans maken op een iPad mini EN de verkeersveiligheid voor zwakke weggebruikers in uw stad of gemeente helpen verbeteren?
Het kan door de vragenlijst van het Europees project InDeV in te vullen!