Start | aA | Aanmelden | Sitemap | print | Contact |

Weekend van de klant 2017 op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2017

Weekend van de klant 2017 op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2017lees meer

Sinds vele jaren organiseert UNIZO de Dag van de Klant met steeds een groot succes, sinds enkele jaren organiseert Comeos een nationale zondagsopening op de eerste zondag van oktober.
Sunday shopday draait rond funshoppen, leuke activiteiten in de straten en plezier voor inwoners én bezoekers.

Op 28 juni 2017 keurde de gemeenteraad van Herne het RUP Lokaal Bedrijventerrein voor de uitbreiding van de KMO-zone ter hoogte van de Scheibeekstraat/Ninoofsesteenweg/Bloemendaelstraat voorlopig goed.

Op 28 juni 2017 keurde de gemeenteraad van Herne het RUP Lokaal Bedrijventerrein voor de uitbreiding van de KMO-zone ter hoogte van de Scheibeekstraat/Ninoofsesteenweg/Bloemendaelstraat voorlopig goed.lees meer

Op 28 juni 2017 keurde de gemeenteraad van Herne het RUP Lokaal Bedrijventerrein voor de uitbreiding van de KMO-zone ter hoogte van de Scheibeekstraat/Ninoofsesteenweg/Bloemendaelstraat voorlopig goed.

De gemeente Herne is, in toepassing van artikel 2.2.13 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening, bevoegd voor het opmaken van gemeentelijke ruimtelijke uitvoeringsplannen(RUP‘s) in uitvoering van het gemeentelijk ruimtelijk structuurplan Herne.

Veilig online met je puber ++ Informatieavond ++ 26 september ++ Herne

Veilig online met je puber ++ Informatieavond ++ 26 september ++ Hernelees meer

Internet heeft enorm veel voordelen. Toch beseffen we dat er ook risico‘s aan verbonden zijn. Hoe kan je als ouder je puber mediawijs opvoeden? We bekijken hoe je hen kan ondersteunen en begeleiden zodat ze de mogelijke risico‘s beter kunnen inschatten.

Seniorenraad stelt voor ontspanningsnamiddag, een feest van swingen en zingen 

Seniorenraad stelt voor ontspanningsnamiddag, een feest van swingen en zingen lees meer

Seniorenraad stelt voor ontspanningsnamiddag.
Een feest van swingen en zingen met Garry Hagger en Eddy Vroman.
Dit op woensdag 20 september 2017 vanaf 14u.