Kinderdagverblijf Zonnetje Herne

Sinds 2 februari 2009 heeft vzw Centrum voor Kinderopvang Infano met de medewerking van de gemeente Herne een kinderdagverblijf geopend voor voorschoolse opvang van kinderen van 0-3 jaar.

De dagelijkse leiding van het kinderdagverblijf Zonnetje Herne is in handen van een afdelingshoofd en een medische en kwaliteitsverantwoordelijke. Het kinderdagverblijf beschikt verder over een team enthousiaste, deskundige medewerkers, die zich dagelijks inzetten voor de verzorging, opvolging en evaluatie van uw kindje. Zij voorzien ook aangepaste activiteiten voor de kinderen.

fotoHet kinderdagverblijf is open op werkdagen, telkens van 7u tot 18u, en gesloten in het weekend, tijdens feestdagen en gedurende de jaarlijkse vakantieperiodes.
De berekening van de ouderbijdrage gebeurt op basis van het netto gezamenlijk belastbaar inkomen. Inbegrepen in de dagprijs zijn: maaltijden, verzorgingsproducten. Niet inbegrepen zijn flesvoeding (mee te brengen) en luiers (niet mee te brengen maar aparte vermelding op maandelijkse rekening).

Contactgegevens


Groepsopvang Zonnetje Herne
Steenweg op Edingen 9A
1540 Herne
ruisseveldtcarine@infano.be

Openingsuren: alle werkdagen van 7u tot 18u

Meer informatie

www.infano.be